Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

a) "trpaslíci jako Česko mohou Spojeným státům připomenout principy" - to by museli dát ty zmíněné 2 % HDP na zbrojen a ne jen kecat, kecáním Rusy nezaženeme.

b) a co dát Ukrajincům naše nové Breny, střílí dál a přesněji. my to s těmi ruskými zbraněmi nějaký čas ještě vydržíme, zbrojovka může dostat velkou státní zakázku na Breny a může na to vrhnout všechny kapacity, třeba i ty v USA..

0 0
možnosti
LV

Vzal jste mi to z huby. A jak je vidět z reakcí v diskuzi, ťal jste do živého. Karma.

7 0
možnosti

Proč se ovšem sama Ukrajina nezačala zajímat o NATO už před 30 lety? To byste opravdu chtěl, aby nyní NATO sestřelovalo nad Ukrajinou ruská letadla?

2 1
možnosti
Foto

Upřímně? To bych viděl docela rád. Něco jiného je zaútočit na agresora na jím anektovaném území, a něco jiného by bylo napadnout přímo ruské území. To ale nikdo v tuhle chvíli nechce, kdežto rozbít ruské armádě tlamu na ukrajinském okupovaném území? Ano, umím si to představit a čím dál tím více...

6 0
možnosti
VK

Když jsem slyšel Uršulu , jak uvalila další tvrdé sankce na Rusko zákazem vývozu luxusních aut a luxusního zboží do Ruska, bylo mi hodně smutno.

Ukrajina nyní potřebuje moderní protitankové a protiraketové systémy a né otrávené ruské paničky, které si nemohou koupit značkové kabelky.

9 0
možnosti
VB

I ty otrávené paničky jsou důležité. Když zavolají....Sejrožo, nemohu si koupit tu vyhlídnutou kabelečku od Luise Vuittona tak se večer netěš, nic nebude. Jenom kdy odstraníš Putina, už mě to štve ňufáčku.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
10 0
možnosti
Foto

Že by se neodvážili útočit na modré přilby? Klidně, kdo by koho mohl potrestat?

0 0
možnosti
Foto

Ne chytře žvaníte a o věci nevíte zhola nicRvRvRvRv

0 5
možnosti
VB

Tak šup. Sneste nějaké moudra. Takto to není žádná hra.

1 0
možnosti
JL

Dělejme něco - říkají bojovníci z gaučů. Kolik, že to máme stíhaček, bombardérů a tanků? Nějaké balistické rakety by byly?... Ale jediný, kdo by mohl něco vojensky dělat proti Rusku, kdyby chtěl, jsou USA, snad Británie, případně Čína. A ti nedělají nic. Nezajímá je ta lokální divná válka. Všude jsou nějaké lokální války. Možná je zajímá , ale nijak mimořádně. Asi jako kdysi zajímaly Chamberlaina a amerického presidenta jakési Sudety. Co je to? To je v Československu. A co to je?

9 5
možnosti
Foto

J98i80r39i 79C48i50z

15. 3. 2022 1:06

V tzv. Sudetech žili lidé již po staletí a po nesmyslném rozparcelování R-U koloniálními státy V.Británií a Francií se těch lidí nikdo neptal (referendum), zda chtějí patřit pod Rakousko nebo ČSR poskládánou z třech naprosto odlišných částí bez historických souvislosti a ještě pod vládou nacionalistických Čechů. Po mobilizaci v r.38 byly v armádě všechny etnika ČSR, jenže zbabělec Beneš ji rozpustil, zbraně byly předány Wehrmachtu a on zmizel do Anglie. Ukrajina bojuje, Češi od r.1918 nikdy. Armády jsou sice dnes profesionální, ale jejich nasazení má mezinárodní pravidla a nedovedu si představit ten odpor veřejnosti třeba v USA, kdyby jejich vojáci umírali někde na Ukrajině. Ve Vietnamu taky rozhodl odpor veřejnosti proti této válce. Ukrajina bude podporována všemi dostupnými prostředky, ale bez účasti vojáků NATO. Autor by asi taky těžko poslal syna válčit na Ukrajinu. Nacionalismus má velmi blízko k bolševismu jak vidíme na současném Rusku.

5 0
možnosti
  • Počet článků 292
  • Celková karma 22,59
  • Průměrná čtenost 2219x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik