Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pozdě bycha honiti. Bezpečné zásobování strategickými surovinami má být hlavním cílem státu. Ale ono je to od Ivana tak levné!

A málem jsme měli ještě další sovět -pardon ruský blok JE.

Ještě že to stejně nakonec budou zachraňovat technici.

2 2
možnosti
IS

Depresivní pravda o upadající euroatlantické civilizaci chycené do vlastní energetické pasti.

16 0
možnosti
AT

Tady velmi špatně chápete Ivo Schlagere

a špatně jste pochopil a nebo je v tom i Váš záměr? Neupadá jen euroatlantická civilizace, ale s úbytkem všech surovin, paliv a pod.se ve vlastní pasti, na této planetě zeměkouli, ocitla veškerá lidská populace. Udělejte si výlet do ruSSka na Sibiř a z vrtulníku si prohlédněte, co tam se děje po odtěžení zásob ropy a plynu a věru budete o mnoho chytřejší a soudnější a to NE jenom v jednom bodě v tom bodě euroatlantické civilizace, která se jen Vám zrovna jen zamlouvá a hodí, ale v celku a celosvětově a o veškeré její civilizaci, na celé planetě zemi....

0 0
možnosti
Foto

A dál.. nějak ve Vašem blogu chybí řešení dnešní situace.Obcane musí mít stejné ceny energie jako v roce 2020? Nemusí a také už je mít nikdy nebudou. Taková je prostě realita. A jen tak mimochodem nejvíce elektroaut jezdí v Číně a nač ta demagogie? Auto za tři miliony si opravdu nikdo kupovat nemusí a taky každý nemusí mít ojetou šunku za 50 000.Podivete se kolem a nedělejte z Čechů takové chudáčky...

3 14
možnosti
VB

Na srovnávání, co dělají v jiných zemích odpovídám...a v Ruandě-Urundi žerou lidi. Prostě srovnávání nic neříká o smysluplnosti toho konání.

Přiznejte si zase, že každý nemá na auto i za 800 000 korun.

Řešení vidím v porážce Rusácka, což bude stát Puťku flek a státečky rozpadlého Rusácka se přetrhnou, aby dodávaly co je potřeba. :-)

2 4
možnosti
Foto

R^Ano. On není k přehlédnutí i fakt, že se i z těchto záměrů stal především byznys, od emis. povolenek počínaje. A také nástroj direktiv. ovlivnění trhu, čili opět byznysu. O stanovených termínech pak darmo se zmínit, neb mnohdy až připomínají byvší budovatelské pětiletky.

16 0
možnosti

....rád připomenu plamenný projev tehdy nastávajícího premiéra směrem k tehdejšímu(AB).......okamžitě vyjednejte zrušení povolenek v Bruselu, my bychom to tak udělali apod.....tlučhuba. Co dělá teď? Evidentně nic, jen rozhazují 5tisícovky.....

4 0
možnosti
  • Počet článků 291
  • Celková karma 22,90
  • Průměrná čtenost 2227x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik