Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Elektroauta jsou navíc těžší, těžší auto spotřebuje více energie a potřebuje pod sebou mít pevnější=dražší podložky (podlahy, mosty, atd.).

Ví dnes někdo, co byly a asi budou „energetické stupně“? Ty nutně nastanou, až se začnou více nabíjet auta. Tedy s nabíjením aut bude nutné počkat na energetický stupeň, který dovolí začít nabíjet. A energetický stupeň nedovolí mít zapnuté všechny servery, nepůjde tak někde internet (sociální sítě), bankovnictví, aj.

Podíval jsem se na Lex OZE III, je to „Zavedení agregace flexibility a jasná pravidla pro akumulaci“. Kromě „pozvolného ohřívání vody“ se zavádí přejatá slova, viz text v uvozovkách, aby tomu lidé nerozuměli. Když existují česká slova, proč by to nemělo být psáno česky?

1 0
možnosti
JR

J76a76n 32R23á48ž

6. 11. 2023 18:48

Německo nikdy nezpůsobilo v Evropě malé problémy. A obvykle to odnesou nejvíce jeho sousedé.

4 0
možnosti
JL

Vazeny pane Viléme Baráku a pratele. Prave dnes i na tomto platku, jsou zabery z polarni zare u nas a videl jsem je i z Italie. Jak znamo, ty zare jsou zpusobeny slunickem, ktere vypoustenim castic pri zvysene cinnosti nam ukazuje tu krasnou podivanou. Jenze.....??!!

Zde prichazi otazka, jaka je to cinnost a jak se jevi, mimo tech polarnich zari, na nasi Zemi. a jeji pocasi. Veda nedokaze ani odhadnout co takova zvysena cinnost slunce udela.

Je velmi zajimave politicke hlasani o zvysovani teploty v obzdusi Zeme a snahou predlozit lidstvu jejich predstavu zabraneni tomuto jevu.

Zatim jsem vsak neslysel,co nastane, kdyz ta snaha proste nebude mit ucinek. Je zde diskuze, co udelat i v malem prostoru, jak prezit tu dobu zvysovani teploty???

Kazda myslenka vezme cas na uskutecneni. Ne jen politici maji a znaji to reseni. A co vy, obcane???

2 0
možnosti
LP

tak to má pan Barák asi radost.

1 0
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 24,68
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik