Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

Jen k těm bytům v Praze. Bydlím na Jižním Městě, kde vládne ANO a nově se tu nerozestavělo za ty roky vůbec nic, ani cihla. A výstavbu přitom blokuje radnice, která má pořád stejný důvod: zahuštění výstavby zvedne dopravu a tím se sníží kvalita života obyvatel. Tohle se napíše ve čtvrti, která je rozpůlená dálnicí D1 a vede skrz ni několik dalších čtyřproudých silnic.

0 0
možnosti
VB

Nemohu si pomoci, ale jestli naše civilizace nekolabuje. Správa města je roztříštěna na desítky městských částí, dále na správu komunikací, sítí, zeleně.....(v Praze jako v Brně), každý jede po své koleji a nic nejde udělat. Přece jde stavět s podzemními garážemi, také parkovací domy a ten kdo bude parkovat kde nemá, tak do 15 min. odtáhnout. Najednou byste zjistil, že doprava je řešitelná. Jenže na to nemají schopnosti ani odvahu...

0 0
možnosti

Takže nemáme dostatek domů a bytů pro lidi a budeme stavět domy pro plechové miláčky? Tak jestli tohle není známka kolapsu civilizace, tak už fakt nevím. Ten masový automobilismus nás jednou opravdu zahubí...

0 0
možnosti
VB

Vypravte se do Janova a potom do Terstu, kdy auta dali pod zem. Jestli máte něco ideologicky proti automobilům, tak ještě váš čas nenadešel. Ještě můžeme svobodně cestovat.

0 0
možnosti
LN

Pane kolego... fakt bych to nepřeháněl s tou nenávistí. A to píšu jako spíš podprůměrný uživatel plechového miláčka.

0 0
možnosti
  • Počet článků 291
  • Celková karma 22,87
  • Průměrná čtenost 2227x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik