Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Z bývalého Miloše co vymýšlel akci "OLOVO" a jiné podrazy u zbývá jen ubohá Hradní troska, dnes ho udržují při vědomí a směřují tři Hradní harpie Nejedlý, Mynář a Ovčáček (i když ten jen jako šašek). Podle toho to taky vypadá. Firmu IMEX tihle tři i Miloš dobře znají, stejně i to, že je ve všem namočený i pan Strnad, kterému ve zbrojních zakázkách zametají cestu Hradní harpie spolu se Stropnickým v Izraeli. Proč asi tak miluje náš Hrad Izrael, že.

Takže se domnívám, že celou tu šaškárnu kolem Vrbětic nevymyslel Hamáček, na to on skutečně nemá a každý den to dokazuje, ale celé aranžmá je zinscenováno Hradními harpiemi a jejich posluhovači.

Souhlasím, že Hradní troska už dlouho nevnímá okolní svět v normální realitě, připravit ho na přečtení krátkého proslovu trvalo týden, proto není žádný racionální důvod aby dál toto nevědomé stvoření zastávalo funkci prezidenta. To, že jde o světový unikát není opravdu omluva.

0 0
možnosti

Respektoval jsem, když byl Miloš Zeman zvolen prezidentem. Bohužel, i tohle je daň za přímou volbu. Ale co teď "náš" pan prezident předvádí, to je vážně za hranou. A omlouvat to jeho stářím je, přinejmenším, milosrdné. Popřejme panu prezidentovi hezký zbytek panování, a modleme se, aby nám na jeho místo nebyl zvolen.. třeba estébák, co nikdy neodstoupí.

6 2
možnosti

Jaký "hezký zbytek panování"? Já mu přeji, aby nová Poslanecká sněmovna potvrdila senátní žalobu na prezidenta, a Ústavní soud ho odvolal. Ať vstoupí do historie jako první český (československý) prezident, který byl odvolán z funkce. To bude nejlepší "odměna" za jeho dosavadní účinkování.

6 2
možnosti

R24a24d44e51k 40K53o23h70u18t

13. 5. 2021 13:46

A think tank IEČR má již x-té vánoce...

0 0
možnosti

Pan autor použil tvrdá slova vůči zdravotnímu stavu prezidenta. Já bych k tomu psychiatrovi poslal autora.

7 12
možnosti
Foto

Takže si to shrneme.

Když používá tvrdá slova p.prezident, nazývá věci pravými jmény.

Když je použije někdo jiný, je to na psychiatra?

Tomu se říká selektivní myšlení.

3 2
možnosti

Nepouštějte prezidenta Zemana do médií, mejnstrímovští intelektuálové trpí méněcenností, zmohou se pouze proto na opakování své a bruselské mantry

1 5
možnosti
Foto

Chybí vám tam USA, jinak skvělé a vševypovídající. Tedy o vás samosebou.

1 1
možnosti
Foto

Šokuje mne kolik je tady lidí kteří si nejsou ochotni připustit ,že jednou budou také staří. Také mám proti panu Zemanovi výhrady ,byl zvolen většinou tak to respektuji.

4 16
možnosti

J63i54r82i 13T98o37m72a49s

13. 5. 2021 12:30

Ano a seberou nám řidičáky.

1 0
možnosti

J58a37n 44H20o24z20á14k

13. 5. 2021 10:18

Jak může někdo ponižovat Zemana víc, nežli se ponižuje on sám ?

12 2
možnosti
Foto

Áááá... překlik, chtěl jsem samosebou dát plus. Omlouvám se.

0 0
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 24,68
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik