Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Jasne!!! Receno s Marsalem z Bile nemoci....at zije valka! Az do posledniho Ukrajince. Well done sefe..

3 0
možnosti
VB

A co konkrétně navrhujete?

0 1
možnosti
JT

J68i91r60i 71T59i83c55h37y

13. 7. 2023 17:07

Zbrane jiz na Ukrajinu byly dodany, povetsinou byly zniceny nepritelem, jediny vysledek byli dalsi mrtvi Ukrajinci a jeste vice znicena zeme.

6 1
možnosti
VB

A co z vaší domněnky vyvozujete?

0 1
možnosti
RV

Pořád říkám, že se těžko brání, když nesmíte za plot a zpora plotu na vás padá kde co. Jakmile půjdete za ten plot, bordel k vám přestane padat.

3 1
možnosti
JV

J78a69n 32V53á15v43r87a

13. 7. 2023 7:20

Bij rusa do hlavy a nikdy jinak!

2 3
možnosti
IP

Ne každý Rus je špatný. To samé platí i u jiných národnosti

4 1
možnosti
RV

Pro vítězství je potřeba hlavně motivovaný voják. Optimální by bylo poslat tam naše válečně naladěné politiky, protože ti mají motivace na rozdávání a po boku Ukrajinců by už dnes stáli u Moskvy.

21 9
možnosti
DR

A ani nemusíme psát kteří, že.

5 2
možnosti
Foto

Jestli je vůbec ještě co poslat.

Dělostřeleckou munici už nemá nikdo. Německo i ČR vyškrabávají poslední zbytky. Snad má něco Bulharsko.

Teď nedávno jsem zachytil zprávu o stavu Velké Británie. Přeložil jsem a kopíruji:

Britské ministerstvo obrany přiznává, že po odeslaní 14 tanků na Ukrajinu zůstalo v provozním stavu pouze 40. Počet fregat a torpédoborců snížilo na 17, z nichž jen 11-12 může být poslaných do bojové zóny. Zásoby munice snížili na kritickou úroveň — Ukrajina tak dostává rakety „Storm Shadow“, které jsou exspirované. A Pentagon už charakterizuje Ozbrojené síly Británie jako „druhořadé“.

8 0
možnosti
DR

Ne nadarmo taky říkají sami britové, že mají munici tak na půl dne boje.

4 0
možnosti
FM

To se to kecá. Až vstoupíte do dobrovolnické jednotky, tak tomu začnu věřit. Pobízet aby umírali jiní je něco úplně jiného než riskovat svůj život

20 2
možnosti
VB

No, hodně příznivců Ruska vykřikuje, že by za tuto zemi nebojovali a zbaběle utekli.

Takže všechny zastánce Ukrajiny nemůžete vyhnat na frontu. Kdo by to tady bránil? S vámi a vám podobnými počítat nejde.

1 1
možnosti
JN

J22o41s17e64f 14N57i35k93l

12. 7. 2023 20:13

Asi tak nějak:

G. Kissinger: „Kolaps Sovětského svazu je bezpochyby nejdůležitější událostí naší doby a Bushova administrativa prokázala úžasné schopnosti ve svém přístupu k tomuto problému... „;Musí být upřednostněn chaos a občanská válka v Rusku před tendencí umožnit mu sjednocení do jediného, silného, centralizovaného státu“.

4 0
možnosti
Foto

To není nic proti tomu, co psal Zbigniew Brzeziński ve své knize "Velká šachovnice" již v roce 1997:

Strana 52: „Ukrajina, nový a významný prostor na eurasijské šachovnici, je geopolitickým ohniskem, protože pouhá její existence jako nezávislého státu napomáhá k transformaci Ruska. Bez Ukrajiny přestává být Rusko Eurasijským impériem. Rusko se bez Ukrajiny stále ještě může snažit o imperiální status, ale v případě úspěchu by se stalo především asijským imperiálním státem ...“

Strana 125 Ukrajina do EU a NATO v dekádě 2005 _ 2015 „Ale nejdůležitějším z těchto států je Ukrajina. Při procesu rozšiřování NATO a Evropské Unie bude Ukrajina jednoho dne muset odpovědět na otázku, zda si přeje být jejich součástí. Aby upevnila své postavení nezávislého státu, lze předpokládat, že bude chtít vstoupit jak do NATO, tak do Evropské unie – zejména když bude jednoho dne se členy obou organizací sousedit a její vnitřní reformy ji učiní způsobilou ke vstupu. Přestože to nějaký čas potrvá, není zdaleka předčasné, aby Západ začal hovořit o letech 2005 – 2015 jako o dekádě, v níž by Ukrajina o členství měla začít uvažovat. Tím by se mělo předejít obavám Ukrajinců, že se rozšíření Evropy zastaví na polsko-ukrajinských hranicích.“

„Ztráta Ukrajiny výrazně omezila geostrategické možnosti Ruska. Ukrajinská nezávislost zbavila Rusko dominantního postavení na Černém moři, kde Oděsa sloužila jako živoucí ruská brána k obchodu se Středozemím a světem okolo. Rusko bez Ukrajiny se nemůže ucházet o imperiální status, ale stalo by se převážně asijským imperiálním státem, pravděpodobně zatahovaným do vysilujících konfliktů s probuzenými Středoasijci, kteří budou rozzlobeni pro ztrátu své bývalé samostatnosti a budou mít podporu islámských států na jihu. Ale pokud by si Moskva udržela kontrolu nad Ukrajinou s 52 miliony lidí a hlavními zdroji a rovněž přístup k Černému moři, Rusko by automaticky získalo prostředky stát se mocným imperiálním státem rozdělujícím Evropu a Asii.“

7 0
možnosti
JN

J84o20s32e18f 42N38i42k42l

12. 7. 2023 20:11

Asi takhle :

Britský premiér John Major: „Úlohou Ruska po prohrané studené válce je poskytnout zdroje prosperujícím zemím. Ale na to jim stačí jen pár miliónů lidí“.

4 1
možnosti
ZD

Podobné projevy by se měly při každém rozboru o co vlastně jde pokaždé připomínat.

4 0
možnosti
Foto

Pripojuji souhlasny symbol: .

1 2
možnosti
  • Počet článků 290
  • Celková karma 24,68
  • Průměrná čtenost 2234x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik