Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jste zbabelec a nensapisete nazev podniku s adresu,

3 0
možnosti
VB

To co jsem popsal je fakt a ptal jsem se, zda je to normální. Nic více. Pro mě je to poučení a třeba to bude i pro jiné.

Jméno podniku je lhostejné.

0 0
možnosti
Foto

Já to shrnu v jedno: Pražák ve venkovské hospodě. Proč se tam chce dcera vdávat, nenapíše, ale ta dcera nějaký důvod mít asi musí. Utratil cca 400 Kč na osobu, ale nesdělí, za co konkrétně. Podle popisu (viz šaty na židlích) to vypadá, že bylo narváno, dál se ale zdá, že bylo poloprázdno. Pes v hospodě? Proč ne? My jsme čtyřčlenná skupina + dva psi, a ač jsme ve venkovské hospodě poprvé, vždy se předem zeptáme, zda můžeme dovnitř. V drtivé většině nás uvítají a psi jsou obslouženi jako první miskou vody. Ono se totiž všeobecně ví, že pejskaři nejsou prudiči (i když výjimky se najdou). Ovšem leckterý Pražák (a to jsem taky Pražákem) si při výjezdu z hlavního města myslí, že služby budou jako v Alcronu a cena čtvrtinová. Vůbec neberou ohled, že hlavní klientela mnohdy sotva přežívajících venkovských hospod se skládá ze štamgastů. Prudič přijede, vysvětlí, jak by to tam mělo fungovat - a už se nikdy neobjeví...

13 6
možnosti
VB

Není to obyč venkovská hospoda a tváří se hoch nóbl. Nejsem z Prahy a za peníze (a nebyly malé) čekám normální služby.

1 0
možnosti
JH

Pokud nenapíšete název a sídlo restaurace, budou takovéto služby stále normální.

7 0
možnosti
Foto

Se neodváží, protože bychom lehce získali názor druhé strany.

4 5
možnosti
JU

Ne, normální tohle úplně není, alespoň zde, v Praze. Překvapila mne výše útraty, ta pražská vypadala. Jestli jste byli 4, vycházelo by to na 400/hlavu, což neodpovídá popsané úrovni, o to překvapivější však je, že tam lidé přesto chodí. Zřejmě lokalita bez konkurence, ale za 400 se dá přijatelněji najíst i ve Špindlu...

4 0
možnosti
Foto

Viz výše, nevíme, co si objednal a za co ta útrata celkově byla. V pražských hospodách (ale i ve Špindlu), byste to v klídku utratil jen za nápoje.

2 0
možnosti
MS

Jaký máte názor Vy? Je tohle všechno již dnes normální a nezbývá než si vařit doma?

Zdroj: https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=695352

Já si to myslím již 45 let a dá se tím i dost ušetřit třeba na dovolenou.

1 0
možnosti
  • Počet článků 291
  • Celková karma 22,87
  • Průměrná čtenost 2227x
Každý má právo hledat své štěstí, pokud to není na újmu jiným lidem. Vycházím ze zásady, že stát je tu pro občana a nikoliv naopak. Každý z nás má právo hodnotit, zda pravomoci vykonávané státem by nešly vykonávat lépe nebo jinak, například zda je nevrátit občanům. Neustále je třeba hledat, jak věci dělat levněji, rychleji, přesněji, prostě efektivněji.

Seznam rubrik